Модний жіночий одяг. Осінь 2017р.

27.08.2017

Чим же поповнити свій осінній гардероб?
 
Тренд № 1 Оборки, рюші, волани.
 
Любительки жіночною одягу полюбили достаток рюшів, оборок в літньої колекції, і ця тенденція плавно перекочувала в осінній гардероб. Особливо популярні спідниці в обтяжку з шикарними воланами і оборками по низу.
 
Дизайнери прикрашають рюшами буквально все навіть теплі трикотажні світшоти, класичні блузки, ну і звичайно ж сукні. Оборка може розташовуватися на рукаві, по низу або по лінії талії. Плаття з басками вже не перший сезон в фаворі у всіх модних будинків.
 
Тренд № 2 Довжина максі
 
Жіночий одяг довжиною максі робить жінку привабливою, додає романтичності образу. І незважаючи на те, що максимально закриває тіло виглядає дуже сексуально. Сукні до підлоги в осінній колекції присутні не тільки у вечірньому варіанті, але і в повсякденному і діловому. Особливо цікаво виглядають вбрання з м'якого приємного трикотажу вільного крою або приталені зі злегка расклешенной спідницею.
 
 
Тренд №3 Одяг у спортивному стилі
 
Спортивний стиль давно перестав ставитися тільки до спортивного одягу. Сучасний жіночий одяг в спортивному стилі має цікавий дизайн, комфорту і практична. Ви будете почувати себе вільно в стрімкому ритмі міста. Дуже популярні теплі сукні до підлоги з натуральних тканин, з модним декором у вигляді тасьми, стрічок і оборок. Створюючи свій вуличний цибуля обов'язково скористайся пропозиціями в цьому напрямку. 
 
 
 
Тренд № 4 Шкіряний одяг
 
Шкіряний одяг вже не перший сезон в перших рядах жіночої модного одягу. Але популярна саме одяг зі штучної шкіри, яка так само практична, але має більш яскравий зовнішній вигляд, широка різноманітність кольорів, еластичність і доступну ціну. У шикарній сукні, спідниці або лосинах в обтяжку з екокожі ви будете надзвичайно сексуальні й привабливі.
 
Штучна шкіра широко використовується і в якості декору для створення неповторних шедеврів жіночої моди.
 
 
Тренд № 5 Вільний крій в стилі овер сайз
 
Вільний крій популярний минулої осені в верхньому одязі дуже припав до смаку жінкам, і увійшов в усі види жіночого одягу. Цей тренд підходить і високим струнким і повним жінкам. Дозволяючи приховати недоліки, відчувати себе комфортно і вільно, підходить буквально всім і з будь-якого приводу.
 
 
 
Тренд № 6 Клітка
 
Тканина в клітку використовується всіма модними дизайнерами в цьому сезоні. У клітку може бути буквально все - пальто, блузки, брюки, спідниці. На додаток до одягу в клітку вибирайте однотонні елементи, в одній колірній гамі з кліткою.
 
 
 
Запрошуємо в наші інтернет - магазин жіночого одягу на недорогий модний шопінг.