Жіночий одяг з твіду - тренд сезону | Букле | Фото | Купити

07.10.2020

Одяг з твіду, букле - тренд сезону

 
 
Жіночий одяг з твіду, букле з'явилася в гардеробі жінок, з легкої руки легендарної Коко Шанель. М'який, приємний на дотик, теплий матеріал просто ідеально підходить для костюмів, суконь, спідниць, брюк і верхнього одягу. Основу букле і твіду становить шерсть, поверхня якої покрита баранчиками і завитками. І чим більше в тканини вовни, тим відповідно вона щільніше і тепліше. Але букле це, як правило, однотонний варіант більш гладкий. Твід - букльована тканину "рогожка" з переплетенням волокон різного кольору, з чудовим візуальним ефектом.
 
У одягу з твіду маса позитивних якостей! Один з них зносостійкість, завдяки якому шедеври ділового стилю створюються, саме з якісного твіду. Притому, як для жінок, так і чоловіків.
 

Плаття з твіду - досконалість стилю

Батьківщиною твіду традиційно вважається добропорядна Англія. Тому твідові сукні відрізняються своєю стриманістю, прямими лініями, якоїсь манірністю. Жінка в такій сукні відчуває захищеність, значимість і комфорт. Плаття з твіду раніше були прерогативою ділового стилю, але зараз вітаються і ошатною жіночому одязі. Офісне плаття буде виглядати бездоганно, а ошатне дорого і стильно.
 
 

Твідові костюми і піджаки від Коко Шанель

Так, так саме костюми були фішечки модного будинку Chanel. Найбільші жінки: Жаклін Кеннеді, Софі Лорен, Одрі Хепберн просто обожнювали твідові костюми.
 
Впізнаваність твідовим костюмах цього бренд надавали оригінально оброблені краї, лацкани, борта і кишені. Особливий шик сучасного стилю необроблені розпушений краю і оригінальний декор. Мода на твід, зараз звичайно не так консервативна. Широкий подовжений твідовий піджак відмінно виглядає зі стильними рваними джинсами, на вулицях міста. А пряма спідниця прекрасно доповнює ансамбль з водолазкою і шкіряною курткою. Але як і раніше, одяг з твіду підкреслює плавні лінії жіночої фігури, має ідеальний силует і поєднує в собі стриманість і розкіш.
 
 
 

Букльований пальто від Карла Лагерфельда

Завдяки Карлу Лагерфельду, в 70-е з букле почали шити верхній одяг. І сьогодні 50% жіночих модних пальто отшиваются саме з букле. Модні покази буквально наповнені моделями з цієї приголомшливої ​​тканини. А різноманітність фасонів може закрутити голову навіть найкрутішим модницям. Цікаво виглядають комбіновані варіанти з хутром, екокожа, трикотажем. Для нашої лютої зими підійдуть теплі пальто на холлофайбер, які представлені в асортименті нашого інтернет - магазину.
 

Купити якісний одяг з твіду - вищий пілотаж

Щоб твідова одяг, радувала і виглядала шикарно. Мало просто якісного матеріалу, потрібно ще майстерність та спеціальне обладнання. Ми довгі роки готувалися до прориву в цьому напрямі. В результаті, відбулося ... Капсульна колекція жіночого одягу з букле і твіду вже в продажу. У нашому інтернет - магазині ви знайдете:
 
Класичні прямі сукні та комбіновані з трикотажем моделі
Офісні костюми з сукнею або спідницею
Великий асортимент стильних демісезонних і теплих пальто
Сподіваємося нам вдалося вас здивувати і приємно порадувати.