Модні сумки весна літо 2 021 | Як підібрати сумку до образу

30.06.2021

Яскраві модні сумки весна літо 2021

Позаду модні покази нових колекції. І що ми бачимо в результаті. Якщо літній одяг відрізняється стриманістю і простотою, то аксесуари вражають своєю яскравістю та оригінальністю. Модні сумки цього літа відрізняються насиченими кольорами, розмірами і матеріалами. Колірна гамма має легкий відгомін 80-х, в сучасній інтерпретації. На піку флуоресцентні відтінки - отруйно-зелений, насичений помаранчевий, яскраво-блакитний. Такі сумки дозволяють створювати динамічні образи в діловому стилі. Бежевий лляний костюм для офісу заграє новими фарбами, завдяки об'ємної сумці-шоппер оранжевого кольору. Додати яскравий акцент до морського поряд можна за допомогою довгастого чохла для телефону неонового відтінку. Масу варіантів яскравих сумок представив модний будинок Versace, доповнивши їх ще й контрастними брелоками, ремінцями, гаманцями, ланцюжками.
 
Гра на контрасті, ще одна модна фішка в цьому сезоні. Навіть деталі сумки можуть бути різних відтінків, часто протилежних. Таке рішення для найстильніших і сміливих. Не кажучи про те, що взуття і сумка одного кольору, давно вже моветон.
 
 
 

Сумка шоппер - красиво і практично

Величезна сумка шоппер - це не тільки данина, але іноді просто необхідність в сучасному світі. Так багато потрібно мати з собою: рукавички, парочку масок, дезінфікуючий засіб, парасольку, телефон, косметику і колготки про запас і це ще не повний список. Тому сумки оверсайз так популярні вже не перший сезон. Однак варто пам'ятати кілька моментів перш ніж купити цей аксесуар. Він не підходить для мініатюрних жінок невисокого зросту. Чи не доречна така сумка і в якості доповнення до вечірніх нарядів, занадто масивно і важко. І найголовніше, не варто її набивати доверху, це виглядає зовсім не жіночно. А нам варто пам'ятати що ми жінки, і важка сумка явно нас не прикрасить.
 
З яким одягом поєднується велика сумка? Все звичайно залежить від форми, кольору і матеріалу. Варіанти правильної форми з дорогої шкіри ідеально поєднуються з діловим костюмом, укороченими брюками, суворої білою блузкою. Безформний шоппер з подовженою ручкою прекрасно впишеться в спортивний стиль. А якщо сумка з тканини або соломи, сміливо беріть її у відпустку. Поєднання довгого літнього сарафана і сумки-ковша неймовірно красиво виглядає.
 
Сумка-сітки - новинка подіумів
Якщо попередній вигляд сумок, сучасна інтерпретація, то сумка - сітка відгомін моди 80-х. І стильна альтернатива популярним авоськи. Оригінальні моделі зі шкіри представив всесвітньо відомий бренд Фенді. Особливо цікаво виглядають вони в насиченому блакитному кольорі. А Burberry прикрасив свої моделі камінням і невеликим шкіряним гаманцем. Сумка - сітка прекрасно виглядає з одягом в стилі сафарі, широкими штанами, лляними костюмами або джинсовим комбінезоном.
 

Солом'яні капелюшки і сумки

Солом'яні модні сумки - класика літнього стилю. І напевно єдиний допустимі варіант, який можна носити разом з взуттям з рогожки або солом'яним капелюшком. Їх розміри різноманітні від невеликої прямокутної до сумки нагадує кошик для пікніка
 

Модні сумки або чохол для телефону на ремені

Функціональність і комфорт ось девіз дизайнерів цього літа. І це стосується не тільки одягу. І так як смартфони вже стали невід'ємною частиною нашого життя, є необхідність їх де - то носити. Тому і стали актуальні сумки для телефонів. Вони здатні значно полегшити наше життя і доповнити ваш образ стильної родзинкою. Багатошаровий молодіжний комплект або прогулянковий костюм тільки придбають в парі з таким аксесуаром.