Модні спідниці осінь - зима 2020/21 - Топ 3 моделей

18.10.2020

Осінь вже дає про себе знати прохолодою, дощами, занепадом сил. Саме час порадувати себе модними і зручними обновками. Тому, ми пропонуємо вам поринути в світ моди і познайомиться з основними її тенденціями. Зокрема, розглянути уважно таку популярну деталь жіночого гардеробу - красуню спідницю. Попереджений значить озброєний.
 

Модні спідниці осінь - зима 2020/21

 
У топ 3 моделей в цьому сезоні потрапили улюблені шкіряні спідниці, елегантні спідниці олівець, теплі трикотажні моделі з розрізом або м'якими складками. З новинок, які були представлені на тижні моди хотілося б відзначити зимові стьобані варіанти і ошатні довгі спідниці з драпіруванням.

Шкіряні спідниці

Шкіряні спідниці популярні вже не перший сезон і в цьому вони знову в лідерах модних показів. Взагалі, назва шкіряні останнє десятиліття є номінальним, під ним криється одяг з якісної штучної шкіри. Перевага віддається саме екокожа, тому що це гуманно стосовно тварин, дешевше і практичніше. До речі, вони більш пластичні в роботі, що дозволяє створювати дизайнерам шикарні моделі.
 
У вас вже є шкіряна спідниця? Відмінно, ви на гребені моди. Якщо ви тільки плануєте покупку спідниці з еко шкіри подивіться моделі представлені в нашому інтернет - магазині:
 
  • довгі розкльошені
  • класичні офісні
  • сексуальні, з блискавкою по всій довжині

Класика жанру - спідниця олівець

Модні будинки Balmain, Saint Laurent, N21 в цьому сезоні активно використовували спідницю олівець в своїх колекціях. І хоча ми звикли, що найчастіше ця модель використовується в діловому стилі, нове вечірнє амплуа їй теж йде. Розрізи, оригінальні контрастні вставки, незвичайні забарвлення - модні деталі класичної спідниці. Дуже важливо не помилитися при виборі довжини. Із серії "викинете це негайно" довжина до середини стегна і вище коліна. Ми залишаємо в своєму гардеробі максі, мідаксі (теж до середини, але гомілки), тобто все що нижче коліна.

Трикотажні спідниці - тепло і красиво

Як же могли обійтися модні спідниці осінь - зима без трикотажних подружок. Щільний трикотаж сам по собі дуже теплий матеріал, а якщо в нього ще додана шерсть або ангора, будь-яка зима нам не страшна. Довга Ангорові спідниця в поєднанні з короткою шубою зі штучного хутра прекрасний look початку зими. Красиво, тепло, зручно ...
 
В осінньо - зимовому сезоні цього року значно поступилися своїми позиціями джинсові спідниці, спідниці плісе, з басками або оборками по низу. Замість плісе краще купити спідницю в складку, наприклад з теплого трикотажу. Оборки теж не зовсім пропали, просто тепер вони розташовані в незвичайних місцях збоку, в районі пояса і кишень. А що ж улюблені всіма короткі спідниці? В продовження теми літніх коротких шортів, вони як і раніше актуальні в шкірі, в клітинку, зі шнурівкою.
 
 
У статті використані матеріали з українського інтернет видання про моду і стиль Vogue