Трояндова пальто 2020/21 осінь-зима | Поради стиліста

28.10.2020

У всі часи, пальто ідеальний варіант верхнього одягу для міжсезоння або зимових холодів. Ансамбль одягу з красивим пальто виглядає завжди елегантно і презентабельно, незалежно від стилю який ви віддаєте перевагу. Тому, ця деталь жіночого гардеробу завжди в центрі уваги модних дизайнерів і модельєрів. Цей сезон не став винятком. Достаток квітів, фактур і моделей просто неймовірне. Як тут не розгубитися? Тому наші стилісти підготували короткий екскурс в світ модних жіночих пальто осінь-зима.
 

Класичні пальто чорного і сірого кольору

Лаконічні пальто чоловічого крою в цьому сезоні у фаворі у Albera Ferretti, Prada і Isabel Marant. Відтінки сірого особливо популярні від мокрого асфальту до темного графіту. Такі пальто ідеальний варіант для створення стриманого гардероба в діловому стилі. Особливий шик класичного пальто надає якісний кашемір або драп. Трояндова пальто 2020 на класичному стилі овер сайз - це пальто як ніби з чужого плеча, які не варто.
 

Шкіряні пальта

Шкіряні пальта представлених в двох іпостасях: чорне довге пальто з поясом в стилі 50-х або коричневе витримане в кращих традиціях 90-х. Взагалі без класного шкіряного пальто ви не зберете правильний гардероб streetstyle. Відтінки можна вибирати найрізноманітніші, від звичного чорного до ніжно карамельного.
 

Кейп або пончо

Кейп перейшли в розряд верхнього одягу в далекі 60-ті, завдяки П'єр Карденові. У цьому сезоні їм особливу увагу дісталося від модного будинку Carolina Herrera, тренд був підхоплений європейськими та українськими виробниками одягу. В нашій колекції теж представлено кілька цікавих моделей. Пончо оригінальна комфортна верхній одяг, яка не вимагає ідеальних пропорцій фігури.
 

Вкорочене пальто піджак

Трояндова пальто жакети в цьому сезоні повинні бути обов'язково вільного фасону. Підходить ця модель абсолютно всім. До того ж стане шикарним доповненням до спортивного, класичного або молодіжного стилю. І питань з взуттям теж не виникає стильні черевики, кросівки, класичні чобітки на ваш вибір і настрій.
 

Трендове пальто в клітку

Must have цього сезону - стильні пальто в клітку. Різноманітність варіантів забарвлення радує і дивує. Чорно - біла класика "п'є-де-куль", модернізована клітина виші, червона Віндзорська клітина і шикарні приталені моделі модною забарвлення "гусяча лапка". Christian Dior і Versace представили велику кількість моделей пальто такого забарвлення.
 

Пухнасті пальто

Шуби з еко хутра або "пухнасті пальто Teddy" вже не перший рік присутні на модних показах. Трохи видозмінюються, але не поступаються своїми позиціями. У цьому сезоні головна відмітна риса - м'які приємні відтінки, такі як іриска, пудровий-рожевий і м'який беж. Теплі нотки в холодну погоду. Цікаво виглядають пальто з довгого кучерявого хутра лами. А для жінок за кермом як і раніше актуальні короткі шубки з гладким коротким хутром мутон.
 
Ми вже трохи говорили про кольорах, але хотілося б уточнити. Що крім класичних відтінків: чорний, червоний, сірий, бежевий. У магазинах можна купити трендові пальто оптом і в роздріб з більш сміливими рішеннями:
 
  • тваринними і рослинними принтами
  • різноманітної кліткою
  • вишивкою, аплікацією, бахромою, штучним хутром
  • смужка в білизняному стилі