Жіночі шуби з екомеха | Тенденції моди

10.12.2020

Тренд сезону - шуби з екомеха

Мода на «еко» захопила весь світ. З тих пір, як сучасна людина прийшов до ідеї розумного споживання і дбайливого ставлення до ресурсів планети, все навколо стало мати екологічні аналоги. Не встигли ми озирнутися, як приставка «еко» вкоренилася в нашому житті, привівши за собою нові цінності - усвідомленість, турботу про природу, захист тварин від згубного впливу людини. Модна індустрія не залишилася осторонь і породила нові тренди, які охороняли б природу.
 
Одним з таких трендів є екомех і вироби з нього. Уже котрий сезон штучні шуби не здають позицій по популярності серед модниць в зимовий період. Навіть навпаки - стрімко витісняє з ринку натуральні шубки, носити які в наш час вже вважається поганим тоном і безвідповідальністю. Зрідка в модних новинах миготить замітка про те, що якась публічна персона - о, жах, вийшла в світ в натуральній шубі, буквально погубив своїм вчинком пару десятків норок або кілька лисиць.
 
Шуби з екомеха мають ряд переваг, як наприклад: вартість набагато нижче натуральних, невибагливість у використанні і простий догляд, ну і найголовніше - звірятка не страждають. Та й до того ж це просто красиво! Купити шубу з екомеха можна в будь-якому ціновому сегменті, Ви знайдете таку в зимовій колекції майже кожного бренду.
 
 
 

Штучні шуби - універсальний варіант верхнього одягу

У нашому інтернет - магазині кожна жінка може підібрати для себе трендовую шубку за смаком, незалежно від Вашого віку, комплекції і стилю одягу - ця річ впишеться в будь-який гардероб. Наприклад, коротка шуба підійде для осені і буде відмінно поєднуватися з джинсами «скинни» і черевиками «челсі», або ж можна створити трендовий образ в стилі 70-х, додавши до неї джинси кльош і чоботи «козаки».
 
Для практичних осіб, які звикли тримати голову в теплі, підійдуть шуби з капюшоном, а якщо комфорт для Вас понад усе, то не соромтеся носити таку шубу з утепленою костюмом на флісі і кросівками - переймайте приклад стильних американських селебріті!
 
Любительці класики і строгих кольорів в одязі точно припаде до смаку чорна шуба. Здається, її складно навіть відрізнити від норки на перший погляд. Прямого крою, без зайвих деталей, довжиною до середини стегна, така шубка буде гармонійно виглядати в будь-якому образі. Вона як маленьке чорне плаття в світі шуб - повинна бути у кожної елегантної жінки.
 
Утеплені шуби стануть Вашими улюбленими навіть в саму люту зиму. Тільки уявіть, як приємно кутатися в таке затишне «ковдру», йдучи по засніжених вулицях і не боятися морозу - ніби й не вибиралися вранці з теплого ліжка.
 
Дівчата з видатними формами зможуть підшукати собі шуби з екомеха великого розміру, адже ринок таких шуб дуже різноманітний. О ні, Ви не будете виглядати в ній незграбно. Навіть навпаки - шубка «оверсайз» згладить ті місця Вашої фігури, які Вас можуть не влаштовувати.
 
Загалом, навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що штучні шуби володіють вражаючою універсальністю для будь-якого типу фігури, сезону і переваг.
 
Жіночі шуби з екомеха з'явилися не так давно, як може здатися. Чи не перше десятиліття вони радують завзятих модниць. Щороку дизайнери придумують все нові і нові варіації на тему екошуб. Ось ще кілька років тому на піку популярності були кольорові шуби з довгим ворсом, «під ламу». А за десяток років до них модниці носили зовсім укорочені моделі з коротким пухнастим ворсом і на блискавки, поєднуючи їх з джинсами на низькій посадці. Найчастіше в такому образі навіть був оголений пупок, як би даючи зрозуміти, що шуба тут - лише декоративний елемент. Красуні з 90-х років минулого століття поєднували шуби з екомеха з вечірніми сукнями і стилем грандж, створюючи образ спокусливої ​​відірву (погляньте хоча б на Хелену Бонем-Картер в ролі Марли Сінгер з екранізації «Бійцівського клубу»).
 
Зараз же, в наші дні, штучна шубка набула статусу необхідної, класичної речі. Її універсальність дозволяє поєднувати даний виріб з будь-якими предметами гардероба, вписувати в рамки будь-якого стилю. Крім того, зверніть увагу, що таку шубу можна носити три сезони в році! Утеплену придбати на зиму, а навесні і восени хизуватися в легких моделях. Демократична цінова політика для даних товарів дозволяє мати у себе в гардеробі навіть кілька шуб в різних стилях майже для всіх сезонів року. А закордонні модниці примудряються вписати легку екошубу навіть в літні образи, ходячи в коротких топах і спідницях в поєднанні з нею вулицями жаркого Лос-Анджелеса, де не буває холодної зими і доводиться викручуватися ось таким чином. Ну що ж, бажання бути стильною - понад усе, навіть якщо доведеться попітніти.
 
Загалом, якщо Ви все ще думаєте, чи потрібна Вам така модна річ, як штучна шуба, то геть сумніви. Найбільш сприятливий момент, щоб купити шубу з екомеха - це наступив зимовий сезон. Поспішайте бути в тренді!