Модні блузки для офісу 2021 | Новини жіночої моди | Тенденції

28.12.2020

Як з'явилася в жіночому гардеробі блузка

Офісні блузки давно і міцно увійшли в життя сучасних жінок без них неможливо уявити елегантний look в діловому стилі. Стримана блузка стане в нагоді для офіційного заходу або відповідальних ділових переговорів, коли важливо виглядати зібрано і презентабельно.
 
Історія блузки бере свій початок з Стародавньої Греції, де схожий предмет одягу носив назву «хітон», який носили чоловіки, жінки і навіть діти. У Стародавньому Римі хітон поступово перетворився в туніку, яка, в свою чергу, пізніше стала сорочкою. Далі довгі століття в різних культурах сорочка використовувалася як елемент білизни і лише в кінці 19-го століття стала повноцінним елементом одягу.
 
Модний винахідник того часу Поль Пуаре придумав розділити жіночу сукню на верхню і нижню частини, отримавши таким чином красиву блузку та спідницю. Спочатку модниці не оцінили нововведення, проте пізніше зрозуміли, наскільки це зручніше, ніж цілісний костюм.
 
Надалі жіночу блузку чекала фантастична популярність. На початку 20-го століття її стали прикрашати рюшами, оборками, витонченими комірцями, найтоншої вишивкою та пишними рукавами. Пізніше дизайн став більш суворим, крій прямим. У який би десятиліття минулого століття ми не заглянули, скрізь є місце блузі. У 20-х роках вона не приталена, з вирізом човником, в 40-х - сувора, без надмірностей, з вираженими плечима і гострим комірцем під горло. У 50-і роки в жіночій моді стався справжній розквіт жіночності та сексуальності. І блузки стали більш відвертими, легкими і напівпрозорими. Відкриті плечі, різноманітні комірці, витончені рукавчики і вишивка - тренди того часу. Бурхливі 80-е принесло буйство квітів, принтів і форм. Найяскравіші фарби і божевільні оборки присутні в дизайні блузок.
 
 
 

Модні блузки для офісу 2021

Повертаємося в наші дні. З мереживами або високим комірцем, в завзятий квіточку або сувору клітку, напівпрозорі або суворі - в будь-якому стилі вони по-своєму доречні. Однак саме ділові блузки займають провідні позиції в колекціях відомих брендів. Тому що, значна частина жінок в наш час так чи інакше, пов'язана реалізують себе не тільки як дружини і мами, але і ведуть активну професійну діяльність. Яка передбачає роботу в офісі, що зобов'язує до носіння ділового одягу.
 
Якщо Ви задалися питанням про придбання блузки для офісу, але побоюєтеся, що доведеться загнати себе в рамки пастельній гами і строгих комірців, то не турбуйтеся заздалегідь. Різноманіття форм, моделей і кольорів модних офісних блузок дозволяє вибрати красиву жіночну річ собі до смаку. Тільки в нашому інтернет - магазині представлено більше 200 варіантів!
 
Вам буде з чого вибирати в 2021 році. Перш за все, нагадаємо що стиль «ретро» не збавляє позиції. Все ще на піку мода 70-х років. В контексті блузок це означає, що популярні моделі прямого силуету, часто з бантом на шиї. Доречний кричущий принт - квітковий, геометричний, горох, індійські мотиви, а також велика кількість рюш на рукавах або біля шиї. У такому одязі можна побачити своїх бабусь на чорно-білих фотокартках. В офіс сміливо можна вдягати шифонові блузи яскравого кольору без надмірностей, але з пишним бантом на шиї, наприклад.
 
У показах модних дизайнерів лідирують блузки білого кольору, а також ніжних пастельних відтінків - блакитні, рожеві, бежеві, жовті, кольору морської хвилі.
 
В 2021 кутюр'є вивели на подіуми оновлений варіант блузки з мереживом, які заворожують різноманіттям форм і деталей. Часто кілька видів прозорого мережива і сітки поєднуються в одному виробі і доповнені воланами. До речі, прозорість - теж в тренді. Моделі хизуються по подіуму в невагомих, просвічують шатах, проте є і більш консервативні приклади блуз, з чохлом під прозорою тканиною.
 
Наступний чарівний тренд - це блузи з об'ємними, пишними рукавами. Це віяння несе в собі відгомони 80-х років минулого століття. Виглядає виграшно, так як рукава служать основним акцентом образу. Якщо ще й підібрати блузку яскравого кольору, то очей буде не відірвати! Це як раз той випадок, коли можна активно носити шикарні блузки з довгим рукавом і не виглядати «закрито». Тому що об'ємні рукави роблять образ розслабленим і вільним.
 
Оборки, волани, оборки! Більше оборок! Такий крик дизайнерів, що попереджають про те, що в цьому сезоні оборки прикрашатимуть манжети, вирізи, комірці, плечі і краю блузок. Неважливо, з летить тканини вони будуть пошиті або з більш важкої - правильні оборки зроблять Вас схожою на леді. Це вже справа смаку.
 
Будуть в колекціях нового сезону і класичні офісні блузки адже актуальною, як і раніше залишається сорочка. Ґудзики в ряд, класичний комір, однотонність - основні критерії. Фасон - прямий або вільний а-ля «сорочка твого хлопця». Тканина - хлопок, денім, шифон, екошкіра. Офісні блузки великих розмірів переважно купувати в цій категорії, так як вільний крій і класичний силует непідкресленому недоліки фігури, якщо вони є.
 
У новому сезоні легко буде підбирати стильні і модні блузки для офісу, тому що кутюр'є і виробники надали великий список надихаючих, а головне, різноманітних тенденцій.