Дитячий одяг від українського виробника | Купити модний одяг для дітей в Україні

03.05.2021

Виробництво дитячого одягу - відповідальна місія

Будь-яка матуся хоче всього найкращого для свого малюка, це стосується харчування, одягу, освіти, відпочинку. До одягу, як правило є три основні вимоги: якість, комфорт, привабливий зовнішній вигляд. Тому, ми вирішили почати виробництво базових моделей одягу для дітей з натуральних тканин. Але базові, не означає нудні. У нас багато великий вибір кольорів, декору і тільки стильні моделі. До того, ж у нас ви зможете придбати дитячий одяг від 2 х років до 14. І найголовніше, натуральні якісні тканини від кращих виробників.
 
 
 

Дитячі футболки з принтом - завжди актуально

 
Всі діти люблять мультики, а відповідно і одяг з улюбленими героями. І якщо хлопчики воліють Нінзяго, дівчатка прінцессок, русалок, мімішних звіряток. Ранкові збори станут приємним заходом, якщо додати таку футболку в комлект одягу. Підлітки з удовольсвіем носять футболки з малюнком з улюбленими джинсами, шортами або спортивними штанами.
 
Чим відрізняються наші футболки з принтом? Це якістю друку. Завдяки сучасному обладнанню, яке ми спеціально придбали для цього, наші термопрінти яскраві, що не облазив, не линяють, добре переносять численні прання. А їх буде не мало, повірте. До того, ж якість футболок ми перевірили експерементально, спочатку в лабораторії, потім в гардеробі своїх дітей.
 
 
 

Трикотажний костюм - еталон комфорту

Що може бути зручніше, ніж трикотажний костюм? Практично нічого. Навіть ми дорослі з задоволенням носимо цей вид одягу. А що говорити про непосидючих Карапуз. Трикотажний костюм відмінною підходить для дитячого саду, прогулянки, будинки, походу до репітітору. Вони не утрудняють руху, приємні до тіла і дуже красиві. Наші спортивні костюми для дітей виготовлені з якісних тканин, мають сучасний зовнішній вигляд і оригінальний декор. Наприклад, принти, кишеньки, тасьму. Костюми відмінно пропускають повітря, не витягуються, не мнуться, не дратують ніжну дитячу шкіру.
 

Спортивні штани - топ дитячого гардеробу

Якщо під рукою у мами є спортивні штани, то питання з одягом можна закрити. На прогулянку, в дитячий сад або в якості зручною домашнього одягу цей елемент просто незамінний. Ми додали в нашу колекцію стильні трикотажні штани, які на 95% котон. Прямі зі стрілочкою або з манжетом внизу вибирати вам, залежно від того що більше подобається вашій дитині. Доповнити набір одягу можна стильним худі або футболкою. До речі вони у нас теж є.
 

Інші деталі дитячого гардеробу від Look & Buy Україна

І якщо для хлопчикові для створення стильного образу досить пари брюк і набору футболок, то маленькі принцеси в своїй любові до нарядів не відстають від мам. Тому, ми вирішили, доповнити асортимент простими і класними сукнями, комбинизон, шортами і велосипедках. Все, що треба на кожен день. До речі, якщо ви плануєте купити у нас більше 3-х одиниць одягу, можете сміливо вибирати оптову ціну. Вийде шикарна економія 100 грн. на кожен товар, ось і порахуйте як це вигідно. Адже діти так швидко ростуть, вимагаючи величезних витрат.