Ажурні сукні з прошви | Модні тенденції літа

11.05.2021

Що таке прошва?

Прошва - це натуральна тканина, приємна до тіла і шалено ніжна зовні. Завдяки красивій вишевкой і перфорації тканину виглядає дуже жіночно, легко і романтично. Відповідно, дизайнери із задоволенням використовують таку тканину при створенні одягу для жінок. Причому різних стилів і напрямків. Наприклад, дуже оригінально виглядає поєднання блакитного джинса і ніжною прошви,
 
Вічна класика - плаття з прошви
Ще наші пробабушкі із задоволенням носили спочатку нижню білизну, сорочки, а потім "розкішні креноліни" з прошви. У гардеробі сучасної жінки обов'язково є кілька речей з цього чарівного матеріалу. А в цьому сезоні буквально пік популярності суконь і сарафанів з прошви, дизайнери пропонують просто масу варіантів для будь-якого віку і комплекції. До речі, завдяки текстурі плаття робить фігуру витонченіше і привабливим.
 
Матеріал нагадує мереживо і виглядає дуже мило і ніжно. А натуральний склад і перфорація добре пропускає повітря, дозволяючи відчувати себе комфортно в спекотні дні. Це ідеальне поєднання дозволяє створювати справжні шедеври літнього гардеробу.
 
 
 

Модні літні сукні та сарафана

У цьому сезоні природність і комфорт в одязі, законодавці моди поставили на перше місце. Тому, одяг з натуральних тканин вітається і схвалюється. І відповідно, сарафани з прошви представлена ​​у величезній різноманітності:
 
Трохи фривольні з відкритою зоною декольте - це сукні для романтичних морських прогулянок. Особливо гарні довгі варіанти з рюшами, оборками, крильцями. Доповнити образ можна Солом'яний капелюшок і круглої сумочкою з рогожки.
Для офісу краще зупинити свій вибір на більш стриманих моделях довжиною Мінді або мідакса. Прекрасним доповненням стане класичні босоніжки на підборах 5-7 см.
Коротенькі ажурні сукні з багатошарової спідницею, на тонкій бретелі створюють легкий образ, розташовує до спілкування. Їх і варто вибирати для посиденьок за чашкою кави, зустрічі з подругами, літній вечірці.
 
 

Актуальні кольори

Білі сукні завжди виграшний варіант для літньої спеки. Це класика, яка зараз шалено популярна, тому що одяг білого кольору універсальна і асоціюється з чистотою і ніжністю. Модними відтінками стали більш приглушеними спокійні відтінки: блакитний, пудровий, метноловий, лавандовий, персик. І не вітаються яскраві і темні відтінки - синій, червоний, помаранчевий.
 
Якщо ви вирішили купити собі модну сукню з прошви, переходите в каталог одягу від Look & Buy і вибирайте з актуальних моделей.