Дайжест популярних тканин | Топ 10 сезону

29.07.2021

Дайджест популярних тканин

 
 
Коли ми вибираємо собі новий наряд, обов'язково звертаємо увагу на якість тканини. Хочеться отримувати задоволення не тільки від зовнішнього вигляду, але і приємні відчуття від її дотику до тіла. Сучасна текстильна промисловість пропонує величезний вибір натуральних і штучних тканин, які відмінно тримати форму, пропускають повітря і не викликають алергію. Їх назви ви зустрічаєте в нашому каталозі. І часто не завжди зрозуміло про що йде мова. Тому, ми вирішили провести невеличкий лікнеп, що б ваш вибір став набагато простіше і осознанней.
 
Для своїх колекцій одягу ми вибираємо тільки найкращі пропозиції європейських виробників.
 
 
 

Топ 10 тканин з нашого каталогу

 
 
Шифон - тонка напівпрозора тканина з трохи шорсткою фактурою. Як і більшість повітряних тканин має китайське походження. Спочатку це була натуральна тканина, але сучасний шифон це штучний матеріал. Виготовляється з віскози, він як і раніше легкий і приємний, але носиться значно довше, має більш яскраві відтінки. Це матеріал дозволяє створювати витончені сукні та блузи в романтичному стилі.
 
Штучний шовк - приємна тканина з абсолютно гладкою поверхнею, має легкий охолоджуючий ефект. Шляхетний блиск робить цю тканину відмінним матеріалом для вечірніх нарядів і блузок в діловому стилі.
 
Софт - штучна тканина, повністю гладка всередині і трохи бархатиста зовні. Матеріал має дуже приємні тактильні якості, красиво драпірується, не витягується. Його часто використовують для створення жіночого одягу в діловому стилі. Шикарно виглядають спідниці та костюми з софта.
 
Льон - габардин - це повний аналог всіма улюбленого натурального льону, але більш зносостійкий, гладкий і приємний за ціною. Являє собою переплетення натуральних і синтетичних волокон. Матеріал досить щільний і при цьому дуже легкий. Він дуже широко використовується для виготовлення літніх суконь, сарафанів, шортів і капрі.
 
Коттон - це натуральний матеріал, склад якого на 100% складається з бавовни. Це ідеальний варіант для літнього одягу, блузок і сорочок, домашньої та дитячого одягу. Має високі показники гігроскопічності, зносостійкості, міцність, гіпоалергенність. Єдиним недоліком є, що дає невелику усадку при пранні. Це слід враховувати при покупці одягу. Зате, які дивовижні костюми та сукні з нього можна купити в нашому інтернет - магазині.
 
Трикотаж рібана - це натуральний матеріал з додаванням 5% акрилу, для підвищення стійкості до зношування. У народі її ще називають "гумка", цей ефект створюється за рахунок плетіння 1 лицьова, 1 виворітна. Матеріал прекрасно виглядає в сукнях, костюмах і широко використовується для виготовлення дитячого одягу.
 
Трикотаж кулир - це трикотаж для плетіння якого використаний особливий спосіб. Це натуральна тканина з додаванням 5% віскози. Відрізняється високою міцністю при маленькій щільності. Літні футболки, шорти, сукні з кулір шикарно виглядають, добре пропускають повітря, що дозволяють відчувати себе комфортно в будь-яку спеку.
 
Штапель - сумішеві тканину з бавовни та віскози, може бути набивної або гладкокрашеним. Легкість, м'якість, декоративність - основні переваги штапеля. Сарафани, сукні з цієї тканини, особливо з гарними квітковими принтами зараз особливо популярні.
 
Прошва - бавовняна тканина, декорована красивою мереживною перфорацією. Це повністю натуральна тканина, як правило однотонна. Плаття з прошви тренд цього року. З пишною спідницею, об'ємними рукавами і оборками такі сукні виглядають дуже жіночно.
 
Креп - дайвін - щільна і м'яка тканина смесового типу, відмінною рисою якої є зносостійкість. Яку їй надає дайвінговая складова. Матеріал добре пропускає повітря, тому часто її використовують в колекціях спортивного одягу.