З чим носити шовкові хустки | Поради стилістів

06.09.2021

З чим носити шовкову хустку

Чи не законно забуті шовкові хустки в цьому сезоні знову на п'єдесталі пошани. Модні будинки представили масу варіантів як можна красиво носити шовкову хустку.
 
Шляхетний «а ля королева Англії», як Єлизавета друга. З яскравою помадою і твідовим костюмом, як любила Одрі Хепберн. Оригінальну інтерпретацію піднесла співачка Ріана - шовкову хустку і бейсболка.
 
Початок осені хороший привід і вам згадати про це аксесуар і купити собі парочку новеньких. І додати яскравих фарб у осінній лук і настрій.
 
 
 

Трикотажна шапка або елегантний хустку

 
 
Трикотажна шапка дуже зручний і теплий аксесуар, але її час почнеться трохи пізніше, в кінці жовтня. А поки ми можемо використовувати більш жіночний елемент гардероба - шовкову хустку.
 
Захищати нас від дощу, вітру і негоди - пряме призначення хустки. Тому природно його місце саме на голові. Але не обов'язково носити його в класичній інтерпретації, хоча саме такий варіант зараз на піку популярності. Маючи в гардеробі всього один хустку, ви зможете швидко і легко його зав'язати мінімум його 5 способами. Крістіан Діор, наприклад в своїй колекції використовує зав'язані ззаду хустки по типу бандани, пов'язки.
 
 
 

Класика і ще раз класика

 
 
Хочете внести свіжу нотку до свого одягу в класичному стилі? Прекрасно ... Наш герой хустку може виступити в як мінімум трьох іпостасях. Як головний убір, красивий шарф або в якості декору для сумки. І в лічені хвилини простий монохромний цибулю перетворюється в стильну обновку.
 
Зав'язаний на манер косинки хустку ідеально доповнить довге демісезонне пальто, модний тренч, шкіряну куртку. Його ж можна буде використовувати в якості шийної хустки із суворим костюмом в діловому стилі і сукнею з V-подібною горловиною.
 
Більш оригінальні варіанти: у вигляді чалми або на мусульманський манер, чудово виглядає з шубами і полушубками зі штучного хутра.
 
Стилісти люблять використовувати хустки в нарядах, як акцент, просто накинувши його на плечі.
 
 
 

Стильно, молодіжно, оригінально

 
 
Стильні джинси, козаки, косуха і шовкову хустку. Так ми не помилилися, такий прикид для впевнених і трохи егоцентричних дам. І саме хустку стане фішкою цього лука. Його можна пов'язати на голову як бандану або на шию на манер ковбоїв в американських вестернах.
 
Яскравий хустку з малюнком трохи пом'якшить «холодну» одяг з екоожі, будь то плащ, сукня, брюки з екокожі. Його можна красиво зав'язати:
 
на голову
шию
декорувати сумку, рюкзак
на зап'ясті
замість шкіряного ременя
як шпильки на волосся
 
 

Прикрашаємо плаття по-новому

 
 
При виборі відтінку хустки, для дотримання колірного балансу стилісти рекомендують використовувати три основні підходи:
 
В тон до основного кольору одягу
 
З цим правилом в принципі все зрозуміло, якщо у вас базовий колір блакитний, то на шию пов'язуємо хустку в такій же кольоровій гамі. Він може бути будь-якого відтінку синього це вже не важливо.
 
Гра на контрасті
 
Монохромний одяг в пастельних відтінку буде виглядати цікавіше з невеликим яскравим акцентом. Одягаючи бежеву сукню в офіс прикрасьте шию шовковою хустиною яскраво лимонного кольору. І вуаля, теплий осінній образ готовий.
 
Протилежності притягуються
 
Цікавим рішенням стане поєднання жіночого плаття з принтами з однотонною шовкової косинкою. Навпаки, теж цікаво. У такому комплекті одяг і аксесуари буквально врівноважують і доповнюють один одного. У сучасній інтерпретації хустку може виступати в якості поясу, виконуючи при цьому кілька функцій.
 
Хустка, зав'язана трохи нижче талії фокусує увагу на цій частині жіночого тіла. І за допомогою вузла ви можете візуально коректувати розміри. Вузол збоку додасть обсяг вашим стегнах, а ось вузол по центру зробить їх стрункішою.
 
Як правило теплі сукні мають спокійні однотонні відтінки, це пов'язано з особливостями виробництва тканин. Тому яскравий хустка з малюнком в якості поясу ідеальне рішення. Для повних жінок потрібно пам'ятати, що цей спосіб актуальний для вільних плаття, щоб випадково не додати до талії пару сантиметрів.
 
Популярна цієї осені еклектика дозволяє нам пробувати навіть найсміливіші варіанти, поєднувати непоєднуване. Ще пару років тому ніхто не міг і подумати, що під тепле зимове пальто можна носити повітряний шовкову хустку. А адже це дуже красиво. А в наші теплі зими ще й комфортно. Тому дерзайте, в пошуках свого образу і себе.