5 топ образів на тижні моди Тиждень моди Січень Париж

31.01.2022

Топ 5 трендів весни від Тижня високої моди у Парижі

Закінчився тиждень високої моди у Парижі. Дизайнери, повернувшись до класичних показів, вирішили, що пандемія закінчується. І продемонстрували колекції жіночого одягу для постпандемійного сезону. Враження, як завжди, дуже різні. Іноді макіяж та образи викликали просто шок. Але найчастіше в голові кружляла думка, що все нове це добре забуте старе. Іноді моделі здавалися футуристичними гостями з Марса, а іноді створювалося відчуття присутності на показах кінця 90-х.
Але мода від кутюр - це більше про мистецтво. Створюються моделі у єдиному екземплярі, у якому понад 70% це ручна робота. А ціни такі, що більшості жінок, можна лише милуватися ними. І навіть колекції "прет-а-порте" часто мають досить екстравагантний дизайн, тільки для червоних доріжок.
Але є основні тенденції, які можна враховувати під час створення модних луків цієї весни.
Ми відзначили для себе п'ять основних трендів, які можна взяти до свого арсеналу.

Верхній одяг білого кольору

Після зневіри останніх років та зими зокрема, хочеться чогось яскравого світлого. І пальто або плащ білого - це гра на контрасті з сірими буднями ранньої весни. Це як почати життя “з білого листа”, після жорсткої пандемії та суворої зими.

Total look з яскравим акцентом

У моді, як і раніше, монохромні комплекти, особливо total black. Але супер модно цього сезону зробити в ньому яскравий, ну прям дуже яскравий акцент - сумка, взуття, хустка. Топовими відтінками цього року стануть: гірчиця, фіолетовий, жовтий, насичений зелений (трава), благородний білий.

Класичні брючні костюми

Поки що на тижні чоловічої моди чоловіки намагалися відвоювати у жінок спідниці та сукні, жінки обрали класичний брючний костюм базовою деталлю весняного гардеробу. Це пов'язано з тим, що кілька сезонів поспіль були популярні трикотажні костюми в спортивному стилі. Так вони дуже зручні, красиві, але все ж таки хочеться елегантності, чистих прямих ліній, стриманості. І до речі, будинок Chanel представила просто шикарну колекцію жіночих костюмів та піджаків із твіду світлих відтінків. Це теж можна взяти на озброєння і уважніше придивитися до нашої колекції одягу з твіду.

Шкіряний одяг на кожен день

Бажання зберегти природу і перестати вбивати прекрасних тварин зробило надзвичайно популярними штучні матеріали - екокожу, штучне хутро. І цей тренд відразу підхопила легка промисловість і ніхто навіть не очікував такої довгої популярності одягу з екошкіри. Важливо знати, що зараз під шкіряним одягом мають на увазі саме одяг із екошкіри. Вона практична, пластична у роботі, досить демократична за ціною. Навесні модницям пропонують хизуватися в довгих тренчах, прямих штанах, спідницях, що облягають, з екошкіри. Але головний тренд - пряма сукня вище коліна, бажано світлого відтінку. І до речі, в нашій колекції є кілька цікавих моделей, які відповідають тенденціям 2022 року.

Багатошаровість, мережива, жабо

Мода – це завжди експеримент, новаторство, свій погляд на стиль. І будь-який стиль можна обіграти за своїм, з урахуванням віянь часу та ваших потреб. Погравши з деталями, можна важкий стиль бароко перетворити на жіночний елегантний сучасний look. Об'ємні романтичні блузи з рюшами та мереживами, контрастне жабо у поєднанні з широкими чорними брюками виглядають просто чудово. І можуть стати чудовим варіантом одягу для офісу, ділової зустрічі, а ввечері для побачення чи театру.
Покази Високої моди - це не інструкція до застосування, а лише рекомендація, натяк, бачення художника. А ви можете вправно використовуючи нюанси створювати свої власні шедеври. Адже ніхто не знає тебе краще, ніж ти сама.