Публічна угода оферти

15.01.2020

Публічна угода

Інтернет-магазин Look and buy (далі - Продавець), публікує цей договір, який є публічним договором-офертою (далі Договір) про продаж товарів (відповідно до статей 633, 641, 642 Цивільного Кодексу України та Правил продажу товарів на замовлення та поза торговельними) або офісних приміщень, затверджених наказом Міністерства економіки України від 19.04.2007 №103), представлених на інтернет-сайті Продавця на адресу фізичних та юридичних осіб (далі за текстом Покупець)
 
Отримання замовлення Продавцем – є повним та безумовним ухваленням Покупцем умов даного публічного договору та інформації, викладеної на сайті https://look-and-buy.com
 
Оформлення замовлення в інтернет-магазині Look and buy (на сайті https://look-and-buy.com) свідчить про згоду особи, яка купує товар із правилами, цінами, термінами, обмеженнями та іншими умовами співробітництва, викладеними у цьому документі.
 
У цьому Договорі такі терміни слід тлумачити наступним чином:
 
«Оферта» - публічна пропозиція Продавця, адресована будь-якій фізичній та юридичній особі з метою укласти договір купівлі-продажу на існуючих умовах, зазначених у Договорі.
 
"Товар" - перелік найменувань асортименту, представлений на сайті Продавця.
 
«Продавець» – ФОП, що реалізує Товар, представлений в інтернет-магазині.
 
«Покупець» – фізична чи юридична особа, яка набула договірних відносин з Продавцем на умовах, зазначених у Договорі.
 
«Акцепт» – повне та беззастережне прийняття Покупцем умов Договору, без підписання Договору у письмовій формі.
 
«Замовлення» – окремі позиції щодо асортиментного переліку Товару, вказаних Покупцем під час розміщення заявки на інтернет-сайті Продавця.
 
"Доставка" - передача товару покупцю особою, яка надає послуги Продавцю згідно з окремим укладеним договором. Продавець не здійснює самостійно доставку товару.
 
 
 
2. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ.
 
2.1. Продавець здійснює продаж Покупцю Товару відповідно до чинних на момент здійснення замовлення цін, а Покупець оплачує та приймає Товар відповідно до умов цього Договору.
 
2.2. Інформація про Товар розміщується на сайті https://look-and-buy.com і міститься на самому Товарі.
 
 
 
3. МОМЕНТ ВИСНОВОК ДОГОВОРУ.
 
3.1. Факт оформлення замовлення у Продавця на сайті https://look-and-buy.com є беззастережним прийняттям Покупцем умов цього Договору та інформації, що знаходиться на сайті, Покупець надалі виступає як особа, яка набула договірних відносин. Покупець зобов'язується самостійно знайомитись з умовами договору, продавець не зобов'язаний інформувати Покупця про наявність договору.
 
3.2. Моментом вступу Покупця до договірних відносин з Продавцем вважається момент оформлення замовлення Товару на сайті https://look-and-buy.com у розділі «Особистий кабінет» Покупцем.
 
3.3. На письмову вимогу Покупця Продавець оформлює договір із підписами сторін.
 
 
 
4. ЦІНА ТОВАРУ.
 
4.1. Ціна Товару вказана поруч із певним найменуванням Товару в інтернет-магазині та відповідному каталозі.
 
4.2. Ціна Товару може змінюватись Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на оформлене замовлення Товару не підлягає зміні.
 
 
 
5. ОПЛАТА ТОВАРУ.
 
5.1. Оплата товарів в інтернет-магазині провадиться у національній валюті України відповідно до цін, встановлених на момент купівлі товарів.
 
5.2 Оплата товарів здійснюється відповідно до розділу «доставка та оплата», опублікованому на сайті
 
5.3. Обов'язок Покупця щодо сплати вартості товару вважається виконаним з моменту зарахування відповідних коштів на розрахунковий рахунок Продавця.
 
 
 
6. ДОСТАВКА ТОВАРУ.
 
6.1. Доставка товарів здійснюється відповідно до розділу «доставка та оплата», опублікованому на сайті https://look-and-buy.com
 
 
 
7. ОБМІН І ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРІВ.
 
7.1. Відповідно до ст. 9 Закону України «Про захист прав споживачів» Покупець має право обміняти товар належної якості на аналогічний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром. Для цього Покупцеві необхідно звернутися за номерами телефонів, які вказані на сайті https://look-and-buy.com, або написати запит на e-mail: look.and.buy777@gmail.com із зазначенням номера замовлення та назвою товару. У разі відсутності такого товару на складі Покупцю може бути запропоновано вибрати інший товар, після чого Покупець повинен звернутись до розділу «Написати нам» на сайті https://look-and-buy.com та вказати обраний товар.
 
7.1.2. Якщо на момент обміну аналогічного товару немає у продажу, Покупець має право або придбати інший товар з наявного асортименту або розірвати договір та отримати назад гроші у розмірі вартості повернутих товарів, або здійснити обмін товару на аналогічний при першому надходженні відповідного товару у продаж. При цьому Покупцеві необхідно направити заявку/повідомлення у довільній формі, вибравши один із запропонованих вище варіантів у розділу розділ «Написати нам» на сайті https://look-and-buy.com
 
7.2. У разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку суттєвих недоліків, що виникли з вини Продавця/виробника товару підтверджених при необхідності висновком експертизи, Покупець у порядку та у строки, встановлені законодавством та на підставі умов договору, має право на свій вибір вимагати від продавця:
 
1) розірвання договору та повернення сплаченої за товар грошової суми, надіславши повідомлення у розділ «Написати нам» на сайті https://look-and-buy.com
 
2) вимагати заміни товару на той самий товар або аналогічний за вартістю, з числа наявних у продавця товар. Вимоги розглядаються відповідно до правил розділу «доставка та оплата», опублікованому на сайті https://look-and-buy.com
 
7.2.1. Претензії щодо якості Товару розглядаються відповідно до правил, встановлених у розділі «доставка та оплата», опублікованому на сайті https://look-and-buy.com.
 
7.3. Розірвання договору здійснюється відповідно до правил, встановлених у розділі «доставка та оплата», опублікованому на сайті https://look-and-buy.com.
 
7.4. За відсутності заяви про розірвання договору та повернення сплаченої за товар грошової суми, у розділі «Написати нам» на сайті https://look-and-buy.com, договір вважається чинним.
 
7.5 Товари, які були надіслані поштою, повинні у разі розірвання договору також бути повернені поштою.
 
 
 
8. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН.
 
8.1. Продавець зобов'язується не розголошувати будь-яку приватну інформацію Покупця та не надавати доступу до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством України.
 
8.2. Продавець зобов'язується після оформлення замовлення та підтвердження його Покупцем, передати замовлення для оправки товару Покупцю Виконавцю за договором надання послуг. Продавець зобов'язується надати Покупцеві можливість отримання телефонних консультацій за телефонами, вказаними на сайті. Обсяг консультацій обмежується конкретними питаннями, пов'язаними із виконанням замовлення.
 
8.3. Продавець залишає за собою право невиконання замовлення у разі виникнення форс-мажорних обставин.
 
8.4. Продавець залишає за собою право змінювати цей Договір в односторонньому порядку до моменту його укладання.
 
8.5. Продавець має право передати свої права та обов'язки щодо виконання Замовлень третім особам.
 
8.6.Покупець зобов'язується до моменту звернення до інтернет-магазину Look-and-buy ознайомитись із змістом Договору-оферти, правилами встановленими в розділах сайту https://look-and-buy.com.
 
8.7. Право власності на замовлення, а також ризик його випадкового пошкодження або втрати переходять до Покупця з моменту передачі товару.
 
8.8. Покупець зобов'язаний оглянути товар (його зовнішній вигляд, кількість, якість, комплектність) при отриманні замовлення (надсилки) у присутності представника перевізника. Претензії Покупця до Продавця щодо товару, отриманого через кур'єрську службу (Нова Пошта) щодо неналежного товарного або зовнішнього вигляду (пошкодження), виявленого при отриманні товару, мають бути зафіксовані Покупцем разом із представником кур'єрської служби шляхом складання письмового документа, в якому відображаються виявлені дефекти .
 
8.9.Прийняття Покупцем товару без складання з представником кур'єрської служби письмового документа щодо неналежного товарного або зовнішнього вигляду (ушкодження), виявленого при отриманні товару, є підтвердженням відсутності у Покупця будь-яких претензій до Продавця щодо якості або кількості такого Товару та будь-яких інших колір, фасон та ін).
 
 
 
9. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ.
 
9.1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов'язань за умовами договору на час дії непереборної сили. Під непереборною силою розуміються надзвичайні та непереборні обставини, що перешкоджають виконанню своїх зобов'язань сторонами за цим Договором. До них відносяться стихійні явища (землетруси, повені тощо), обставини суспільного життя (військові дії, надзвичайні становища, найбільші страйки, епідемії тощо), заборонні заходи державних органів (заборона перевезень, валютні обмеження, міжнародні санкції , Заборони на торгівлю та ін). Протягом цього часу сторони не мають взаємних претензій і кожна зі сторін бере на себе ризик за наслідками форс-мажорних обставин.
 
9.2. Термін виконання зобов'язань за цим Договором продовжується на час дії вищезгаданих обставин непереборної сили за умови, що Сторона, для якої настав форс-мажор, у п'ятиденний строк з моменту настання цих обставин сповістила іншу Сторону про настання форс-мажорних обставин.
 
9.3. Належним підтвердженням настання форс-мажорних обставин та їх терміну дії є сертифікат Торгово-промислової палати.
9.4. У випадку, якщо обставини форс-мажору діють протягом більш ніж 3 місяців, Сторони проведуть переговори з питань подальшого виконання або розірвання цього Договору та проведення взаєморозрахунків.
 
 
 
10. ІНШІ УМОВИ.
 
10.1.Продавець цим повідомляє Покупцю про те, що відправка товару, додаткове узгодження, у разі потреби, кольору, розміру та ін. а також обмін товару може здійснюватися третьою особою. Телефони для зв'язку та електронна пошта розміщені у розділі "Контакти" на сайті https://look-and-buy.com.
 
10.2. Інтернет-магазин Look and buy не гарантує виконання замовлення. Усі товари надаються за принципом «як є». Задіяні технічні системи (веб-сторінка та сайт https://look-and-buy.com) можуть містити невиявлені технічні помилки, наслідком яких є неможливість виконання замовлення, купівлі товару або його невчасне виконання. Крім того, до неможливості виконання замовлення або його несвоєчасного виконання можуть призвести обставини, зумовлені людським фактором або обставини непереборної сили.
 
10.3. У разі неможливості або несвоєчасного виконання прийнятих на себе зобов'язань за обставинами, викладеними в п.10.2 (за винятком «форс-мажор»), інтернет-магазин Look and buy несе відповідальність у межах сум, отриманих від клієнтів як оплата за товари чи послуги.
 
10.4. Інтернет-магазин Look and buy залишає за собою право відмовити у продажу товару Покупцеві у разі відсутності у нього можливості надати відповідний товар.
 
10.5. Інтернет-магазин не несе жодної відповідальності за умови настання будь-яких обставин, що виникли не з вини Інтернет-магазину, а саме – настання обставин, що виникли з вини чи необережності Покупця та/або настання обставин, що виникли з вини чи необережності будь-якої третьої особи ( будь-яких третіх осіб) та/або настання форс-мажорних обставин.
 
10.6. Покупець гарантує, що всі умови цього Договору є зрозумілими, і він приймає їх безумовно та в повному обсязі.
 
 
 
На підставі вищесказаного, уважно ознайомтеся з цим договором (публічною офертою) та інформацією розміщеною на сайті, і якщо ви не погоджуєтесь з будь-яким із пунктів оферти, будь ласка, залиште сайт.